Menu
 

Siguldā un Babītes pagastā degušas pirtis

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - arhīvs Foto - arhīvs

Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD) kopš nedēļas sākuma no Pierīgas novadiem un Jūrmalas saņēmis desmit izsaukumus. Divi no tiem bijuši par degošām pirtīm.

Pirmdien pēcpusdienā saņemts izsaukums uz Jūdažu ielu Siguldā, kur vienstāva dzīvojamā mājā dega pirmajā stāvā izbūvēta pirts septiņu kvadrātmetru platībā. Pirms VUGD ierašanās no mājas evakuējās pieci cilvēki. Divu stundu laikā ugunsgrēks tika likvidēts.

Dažas stundas vēlāk saņemts izsaukums uz Mārupes novada Babītes pagastu, kur dega pirts 20 m2 platībā. Ugunsgrēka likvidācijai bija nepieciešams nedaudz vairāk par stundu, liecina VUGD informācija.

Pēdējo triju dienu laikā novērsti trīs nelieli kūlas degšanas gadījumi – Lazdu ielu Salaspilī kūla un atkritumi dega 50 m2 platībā, Ādažu novada Ādažu pagastā – 50 m2 platībā un Siguldas novada Inčukalna pagastā – 25 m2 platībā.

Vēl divstāvu dzīvojamās mājas otrā stāva istabā Ķemeru ielā Jūrmalā un divstāvu dzīvojamās mājas pirmajā stāvā Nākotnes ielā Ķekavā degušas sadzīves mantas (attiecīgi 4 un 2 m2 platībā), bet Gaujas ielā Ādažos – koka dobums (2 m2 ).

Veicot glābšanas darbus, VUGD darbinieki Olaines novada Olaines pagastā novērsa ceļu satiksmes negadījuma sekas, bet Pīpeņu ielā Siguldā sazāģēja nolūzušu koku un atbrīvoja brauktuvi.

Pieslēdzieties, lai rakstītu komentārus
atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.