Menu
 

Valsts policija turpina meklēt bezvēsts prombūtnē esošo olainieti Dāvi Pērkonu

  • Autors:  LETA/Apriņķis.lv
Valsts policija turpina meklēt bezvēsts prombūtnē esošo olainieti Dāvi Pērkonu Foto - Valsts policija

Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes Kriminālpolicijas pārvaldes 1. biroja 2. nodaļa turpina meklēt 1990. gadā dzimušo Dāvi Pērkonu, kurš pēdējo reizi redzēts 2018. gada 23. decembrī ap pulksten 12.00 Rīgā, Lokomotīves ielā, no kurienes ar automašīnu aizbraucis uz Olaini. Automašīnu vīrietis atstājis Olainē, Dalbes ielā, un devies nezināmā virzienā. Līdz šim brīdim nav zināma Dāvja Pērkona atrašanās vieta.

Pēc biedrības "Bezvests.lv" informācijas, Olaines iedzīvotājs Pērkons 23.decembrī ap plkst.14 pēdējo reizi bija redzēts sociālajos tīklos, bet plkst.12.44 pēdējo reizi lasījis ziņu lietotnē "WhatsApp".

Vīrieša pazīmes: augums 190 cm, atlētiskas miesas būves, īsi mati, sānos izskūti. Bija ģērbies tumšās sporta biksēs, tumšā virsjakā ar kapuci, tumšā džemperī ar baltu uzrakstu un sporta apavos.

Valsts policija aicina aplūkot vīrieša fotogrāfiju un, ja jūsu rīcībā ir jebkāda informācija par D. Pērkona atrašanās vietu vai cita viņa meklēšanai nozīmīga informācija, zvanīt pa tālruņa numuriem 67086678, 110 vai vērsties tuvākajā policijas iecirknī.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.