Menu
 

Glābējiem visvairāk darba Pierīgā radījušas automašīnu avārijas

  • Autors:  Apriņķis.lv
Glābējiem visvairāk darba Pierīgā radījušas automašīnu avārijas Foto - arhīvs

Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD) kopš nedēļas sākuma no Pierīgas novadiem un Jūrmalas saņēmis astoņus izsaukumus, puse no tiem bijusi aicinājumi pēc palīdzības pēc pirmdien notikušajiem ceļu satiksmes negadījumiem piesnigušajos ceļos.

Pirmdien no rīta uz Ventspils šosejas Jūrmalā no grāvja tika izvilkta vieglā automašīna. Dienas vidū Baldones novadā, uz autoceļa Ķekava – Skaistkalne, bija sadūrušās četras vieglās automašīnas, glābēji veica akumulatora klemmju atvienošanu un ceļa braucamās daļas sakārtošanu, informēja VUGD.

Dažas stundas vēlāk divu automašīnu sadursme notika uz Liepājas šosejas Babītes novada Skārduciemā, bet pievakarē vieglā automašīna bija avarējusi uz Siguldas šosejas Vangažos. Arī šajos gadījumos VUGD darbinieki sakārtoja ceļa braucamo daļu.

Otrdien vakarā tika saņemts izsaukums uz Siguldas novada Peltēm, kur daudzstāvu dzīvojamās mājas augšējā stāva dzīvoklī bija piededzis ēdiens. Negadījums tika novērsts vēl pirms ugunsdzēsēju ierašanās, un viņi tikai palīdzēja izvēdināt piedūmotās telpas.

Otrdien Inčukalna novada Egļupē nelielu ugunsgrēku bija izraisījusi sveces degšana, taču arī šis incidents tika novērsts vēl pirms VUGD un Inčukalna brīvprātīgo ugunsdzēsēju biedrības pārstāvju ierašanās.

Trešdien Ādažu novada Baltezerā dzīvojamās mājas dūmvadā bija deguši sodrēji, VUGD vīri ugunsgrēku novērsa un pārbaudīja bēniņu telpu drošību. Savukārt Ropažu novadā, uz autoceļa Tumšupe – Vangaži tika sazāģēts uz aizvākts ceļam pārkritis koks.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.