Menu
 

Olaines novadā novērsts paaugstinātas bīstamības ugunsgrēks

  • Autors:  Apriņķis.lv
Olaines novadā novērsts paaugstinātas bīstamības ugunsgrēks Foto - arhīvs

Otrdien plkst. 11.37 Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD) saņēma izsaukumu uz Olaines novada Ielejām, kur ugunsgrēks bija izcēlies dzīvojamā mājā. Ierodoties notikuma vietā, tika konstatēts, ka ar atklātu liesmu deg ēkas abi stāvi un bēniņi 180 kvadrātmetru platībā. Plkst. 14.42 šis paaugstinātas bīstamības ugunsgrēks tika likvidēts, informēja VUGD.

Pirmdien Matīsa ielā Jūrmalā bija aizdedzies šķūnis 5 m2 patībā, bet Kalnrozes ielā Salaspilī divstāvu dzīvojamā mājā dega starpstāvu pārsegums. Trešdien ugunsdzēsēji steidza uz Brīvības prospektu Jūrmalā, kur dega divstāvu neapsaimniekotas ēkas pirmais stāvs 30 m2 platībā.

VUGD darbinieki pēdējo dienu laikā Rīgas apkārtnē veikuši arī vairākus glābšanas darbus, to lielākā daļa saistīta ar ceļu satiksmes negadījumiem – pirmdien uz Ventspils šosejas Babītes novadā pārvietota vieglā automašīna, kas apdraudēja satiksmi, otrdien Baldones novadā uz ceļa novietota automašīna, kas bija apgāzusies uz jumta, bet Ķekavas novada Daugmales pagastā uz ceļa izvilkti divi sniega kupenā iestrēguši spēkrati.

Vēl Dzintaru prospektā Jūrmalā divstāvu dzīvojamā mājā apdzēsti dūmvadā degoši sodrēji, bet Bērzu ielā Baldonē no koka nocelts kaķis.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.