Menu
 

Ceļu satiksmes negadījumos šonedēļ cietuši 22 cilvēki

  • Autors:  Apriņķis.lv
Ceļu satiksmes negadījumos šonedēļ cietuši 22 cilvēki Foto - Valsts policija

Kopš nedēļas sākuma – no pirmdienas līdz ceturtdienai – piesnigušajos Rīgas reģiona ceļos ceļu policija reģistrējusi 175 ceļu satiksmes negadījumus, kuros cietuši 22 cilvēki, arī deviņi gājēji. Ceturtdien negadījumiem fiksēti arī Pierīgā – Ķekavas un Garkalnes novados, kā arī Daugavas ielā Salaspilī.

Bez cietušajiem beigušies četri satiksmes negadījumi Ķekavas novadā, pa trim – Jūrmalā, kā arī Garkalnes un Olaines novados, divi – Ikšķiles novadā, pa vienam – Baldones, Inčukalna, Mārupes, Ropažu, Saulkrastu un Siguldas novados.

Ceļu satiksmes negadījumu jomā policija četru dienu laikā Rīgas reģionā sastādījusi 646 administratīvā pārkāpuma protokolus. 153 protokoli sastādīti par braukšanas ātruma pārsniegšanu un septiņi – par agresīvu braukšanu. Par transporta līdzekļa vadīšanu alkohola reibumā aizturētas piecas personas, trīs pie stūres pieķertas narkotisku vielu iespaidā. Pa vienam “dzērājšoferim” policija pieķērusi Saulkrastos, Salaspilī, Jūrmalā un Berģos.

Triju dienu laikā Rīgas reģionā pastrādātas 29 zādzības no transporta līdzekļiem, tostarp divas Jūrmalā un viena Mārupē. Nozagtas arī divas automašīnas.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.