Menu
 

Olainē novērsti ugunsgrēki daudzdzīvokļu mājā un šķūnī, Jūrmalā – pirtī un garāžā

  • Autors:  Apriņķis.lv
Olainē novērsti ugunsgrēki daudzdzīvokļu mājā un šķūnī, Jūrmalā – pirtī un garāžā Foto - arhīvs

Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD) šonedēļ no Pierīgas novadiem un Jūrmalas saņēmis deviņus izsaukumus. Ugunsgrēki reģistrēti tikai Jūrmalā un Olaines novadā.

Lielākais ugunsgrēks noticis pirmdien dienas vidū Olaines novadā, kur ar atklātu liesmu 70 kvadrātmetru platībā dega šķūnis, kas turklāt atradās bīstami tuvu dzīvojamai ēkai. Kā informēja dienestā, ugunsgrēks tika likvidēts divu stundu laikā.

Otrdien īsi pirms pusnakts izsaukums saņemts uz Jelgavas ielu Olainē, kur piecstāvu dzīvojamās mājas kāpņu telpā dega ārdurvis un siena.

Pirmdien Jūrmalā, Sūnu ielā, gruzdēja divstāvu koka pirts siena, otrdien Strautu ielā bija aizdedzies mikroautobuss, bet trešdien Stūrmaņu ielā garāžā septiņu kvadrātmetru platībā dega siena, vieglā automašīna un sadzīves mantas.

Jau ziņots, ka pirms plkst. 2.00 naktī uz trešdienu VUGD palīdzība bija nepieciešama kādam cilvēkam, kurš Siguldas novada Mores pagastā bija apmaldījies mežā. Izmantojot gaismas un skaņas signālus, glābēji cilvēku atrada un nodeva Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta mediķiem.

Otrdien pēc ceļu satiksmes negadījuma Ķekavas novadā glābēji no grāvja izvilka vieglo automašīnu, bet pirmdien Krimuldā un otrdien Salaspilī aizvāca ceļa braucamai daļai pārkritušus kokus.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.