Menu
 

Apdzīšanas laikā ar automašīnu Olaines novadā nāvējoši sabraukta gājēja (papildināta)

  • Autors:  Apriņķis.lv
Apdzīšanas laikā ar automašīnu Olaines novadā nāvējoši sabraukta gājēja (papildināta) Foto - arhīvs

Piektdienas vakarā Olaines novadā ar automašīnu notriekta gājēja, kura notikuma vietā gājusi bojā. Negadījums noticis plkst.18.42 Olaines novada Jāņupē. Saskaņā ar sākotnējo informāciju, negadījuma brīdī automašīnas "Volkswagen" vadītājs veicis apdzīšanas manevru. Policija skaidro notikušā apstākļus.

Pēdējo triju dienu laikā Rīgas reģionā kopumā reģistrēts 101 ceļu satiksmes negadījums, cietuši 17 satiksmes dalībnieki (arī divi gājēji un viens velosipēdists) un viens gājis bojā. Bez cietušajiem Pierīgā beigušies trīs negadījumi Jūrmalā, divi Ķekavas novadā un pa vienam Babītes, Mārupes un Stopiņu novados.

Kopš piektdienas Valsts policija Rīgas reģionā reģistrējusi piecas automašīnu zādzības un 14 zādzības no transporta līdzekļa, tajā skaitā pa vienai Babītes novada Priežciemā un Ķekavas novada Baložos.

Ceļu satiksmes negadījumu jomā policija triju dienu laikā Rīgas reģionā sastādījusi 488 administratīvā pārkāpuma protokolus. 185 protokoli sastādīti par braukšanas ātruma pārsniegšanu, septiņi – par agresīvu braukšanu. Par transporta līdzekļa vadīšanu alkohola reibumā vai narkotisko vielu iespaidā aizturētas 16 personas, arī divas Jūrmalā un viena Salaspilī.

Pieslēdzieties, lai rakstītu komentārus
atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.