Menu
 

Nedēļas nogalē Rīgas reģionā satiksmes negadījumos gājuši bojā trīs cilvēki

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - Valsts policija Foto - Valsts policija

Ceļu policija kopš piektdienas Rīgas reģionā reģistrējusi 102 ceļu satiksmes negadījumus. 15 negadījumos cietuši cilvēki – kopumā 22 personas. Trīs cilvēki gājuši bojā. Jau ziņots, ka svētdien plkst. 5.02, Babītes novada Brīvkalnos, autoceļu A5 un A9 krustojumā, kādas sievietes vadītā automašīna "Infiniti" nobrauca no ceļa braucamās daļas un apgāzās. Vadītāja gāja bojā notikuma vietā.

Sestdien plkst. 10.16 Rīgā, uz Daugavgrīvas šosejas notika sadursme starp "VW Multivan" automašīnu un satiksmes autobusu "Solaris". Notikuma vietā gāja bojā automašīnas vadītājs un pasažiere. Sabiedriskā transportlīdzekļa vadītājs un vairāki pasažieri guva traumas un nokļuva mediķu aprūpē.

Pierīgā cilvēki guvuši savainojumus negadījumos Garkalnes novadā un Vangažos. Bez cietušajiem beigušies trīs ceļu satiksmes negadījumi Babītes un Ķekavas novados, divi – Garkalnes, Mārupes, Salaspils un Siguldas novados, kā arī Jūrmalā, pa vienam – Ādažu, Carnikavas, Mālpils, Olaines, Ropažu un Stopiņu novados.

Ceļu satiksmes negadījumu jomā policija triju dienu laikā Rīgas reģionā sastādījusi 526 administratīvā pārkāpuma protokolus. 186 protokoli sastādīti par braukšanas ātruma pārsniegšanu, divi – par agresīvu braukšanu.

Par transporta līdzekļa vadīšanu alkohola reibumā aizturēti četri, bet narkotisko vielu iespaidā – divi cilvēki, arī pa vienam Babītē un Jūrmalā.

Nedēļas nogalē Rīgas reģionā pastrādātas trīs automašīnu zādzības, tostarp viena Kolkas ielā Jūrmalā. Nozagti arī trīs velosipēdi, apzagti 23 transporta līdzekļi, arī pa vienam Mārupē un Piņķos.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.