Menu
 

Mārupē, Carnikavā un Garkalnes novadā ceļu satiksmes negadījumos cietuši cilvēki

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - Valsts policija Foto - Valsts policija

Pirmdien un otrdien Rīgas reģionā Valsts policija reģistrējusi 64 ceļu satiksmes negadījumus, kuros cietuši desmit cilvēki, tajā skaitā divi gājēji. Pierīgā negadījumi ar cietušajiem fiksēti pirmdien Rīgas ielā Carnikavā un Lielajā ielā Mārupē, kā arī otrdien Garkalnes novada Sunīšos.

Bez cietušajiem beigušies trīs ceļu satiksmes negadījumi Ķekavas novadā, divi – Mārupes novadā, pa vienam – Ādažu novada Kadagā, Babītes novada Dzilnuciemā, Ropažu novada Ūlupjos un Siguldas novada Peltēs.

Kopš nedēļas sākuma Rīgas reģionā pastrādātas deviņas zādzības no transporta līdzekļa, tajā skaitā pa vienai Carnikavas novada Garciemā un Pirmajā ielā Ādažos, kā arī četras velosipēdu zādzības, tostarp viena Ezeru ielā Jūrmalā.

Ceļu satiksmes negadījumu jomā policija divu dienu laikā Rīgas reģionā sastādījusi 421 administratīvā pārkāpuma protokolu. 97 protokoli sastādīti par braukšanas ātruma pārsniegšanu, septiņi – par agresīvu braukšanu. Par transporta līdzekļa vadīšanu alkohola reibumā aizturētas divas personas.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.