Menu
 

Pierīgā degusi sabiedriskā ēka, dārza mājiņas, celtniecības vagons un vieglās automašīnas Apriņķis.lv

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - arhīvs Foto - arhīvs

Marta pirmajās trijās dienās Valsts ugunsdzēsības un glābšana dienests (VUGD) no Pierīgas novadiem un Jūrmalas saņēmis duci izsaukumu. Lielākā daļa bijusi par nelieliem ugunsgrēkiem. Reģistrēts arī viens kūlas ugunsgrēks – Jaunolainē pērnā zāle degusi 300 kvadrātmetru platībā.

Sestdien dienas vidū Upeslīču ielā Garkalnē 60 kvadrātmetru platībā dedzis divstāvu sabiedriskās ēkas jumts, un šī ugunsgrēka likvidēšanai VUGD darbiniekiem bija nepieciešamas gandrīz trīs stundas, informēja VUGD.

Vēl sestdien pēcpusdienā pirtī Ainažu ielā Zvejniekciemā dega starpsiena un ventilācijas šahta 12 m2 platībā, bet vakarā Olaines novada Stīpniekos uguns bija pārņēmusi divas dārza mājas ar kopējo degšanas platību 27 m2.

Nedēļas nogalē Ostas ielā Zvejniekciemā un Babītes novada Brīvkalnos degušas vieglās automašīnas, Krasta ielā Saulkrastos trīsstāvu ēkas pirmajā stāvā bija aizdedzies elektrības vads, bet svētdien Penkules ielā Mārupē 25 m2 platībā dega celtniecības vagons un žogs.

Sestdien no rīta VUGD saņēma informāciju par trim uz nedroša ledus esošiem makšķerniekiem Ķekavas novada Alejās, taču glābēju palīdzība nebija nepieciešama, un vīrieši paši nonākuši krastā.

Svētdien Jūrmalā glābēji uz ceļa izvilkuši automašīnu, kas bija ietriekusies tilta margās, bet piektdien aizvākuši koka zaru, kas bija pārkāries pāri ceļa braucamajai daļai Mangaļu ielā.

Jau ziņojām, ka piektdien Siguldas novada Allažu pagastā VUGD darbinieki izcēla dubļos iestigušu zirgu.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.