Menu
 

Piņķos nozagta automašīna, Baldonē un Jūrmalā automašīnas apzagtas

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - arhīvs Foto - arhīvs

Pēdējo divu dienu laikā Valsts policija Rīgas reģionā reģistrējusi divas transporta līdzekļa zādzības – arī vienu Parka ielā Babītes novada Piņķos – un trīs velosipēda zādzības. Apzagtas vairākas automašīnas, tostarp Skolas ielā Jūrmalā un Baldones novadā.

Trešdien un ceturtdien Rīgas reģionā notikuši 94 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši 15 cilvēki (arī septiņi gājēji) un viens gājis bojā. 6.martā Rīgā, Vienības gatves un Ozolciema ielas krustojumā, kāds automašīnas “BMW” vadītājs uzbrauca gājējam, kurš tobrīd šķērsoja ceļa braucamo daļu pa gājēju pāreju. No gūtajiem ievainojumiem gājējs notikuma vietā gāja bojā.

Pierīgā cilvēki guvuši miesas bojājumus satiksmes negadījumos Ropažu novada Augšciemā un Gaismas ielā Ķekavā. Bez cietušajiem beigušies trīs negadījumi Salaspils novadā un Ķekavas novadā, pa diviem Jūrmalā un Olaines novadā, pa vienam Ikšķilē un Berģos.

Par transporta līdzekļa vadīšanu alkohola reibumā vai narkotisko vielu iespaidā policija aizturējusi astoņas personas, arī pa vienai Stopiņu novada Dreiliņos un Engures ielā Jūrmalā. Rīgas reģionā arī sastādīti 132 administratīvā pārkāpuma protokoli par braukšanas ātruma pārsniegšanu un astoņi – par agresīvu braukšanu.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.