Menu
 

Brīvdienās Pierīgā policija pieķērusi sešus "dzērājšoferus"

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - arhīvs Foto - arhīvs

Par transporta līdzekļa vadīšanu alkohola reibumā vai narkotisko vielu iespaidā policija kopš pagājušās piektdienas Rīgas reģionā aizturējusi 24 personas. Sestdien “dzērājšoferi” pieķerti Babītes novada Piņķos un Mārupē, svētdien – Ikšķiles novadā, Garkalnes novada Langstiņos, Inčukalnā un Mālpilī.

Pēdējo triju dienu laikā Rīgas reģionā reģistrēti 138 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši 20 cilvēki – arī pieci gājēji un viens velosipēdists. Pierīgā cilvēki guvuši miesas bojājumus trijos satiksmes negadījumos Jūrmalā, divos Ādažu novadā un pa vienam Siguldas novada Allažu pagastā, Jaunolainē un Garkalnes novada Berģos.

Bez cietušajiem Pierīgā beigušies trīs negadījumi Garkalnes un Ikšķiles novados, kā arī Jūrmalā, pa diviem – Ķekavas, Olaines un Salaspils novados, pa vienam – Ādažu, Baldones, Mārupes, Ropažu, Siguldas un Stopiņu novados.

Piektdien un sestdien Carnikavas novadā – Mežciemā un Carnikavā – pastrādātas divas zādzības no transporta līdzekļa. Automašīna apzagta arī Tallinas ielā Jūrmalā, bet Olgas ielā nozagts velosipēds.

Triju dienu laikā Rīgas reģionā arī sastādīti 233 administratīvā pārkāpuma protokoli par braukšanas ātruma pārsniegšanu.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.