Menu
 

Pierīgā degusi saimniecības ēka, šķūnis un sarga būda Apriņķis.lv

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - arhīvs Foto - arhīvs

Visai mierīgi šīs nedēļas pirmā puse Pierīgas novados un Jūrmalā pagājusi Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta (VUGD) darbiniekiem. Saņemti astoņi izsaukumi – pieci par ugunsgrēkiem un trīs par nepieciešamiem glābšanas darbiem.

Lielākais ugunsgrēks izcēlies pirmdien pēcpusdienā Peldu ielā Ikšķilē, kur 150 kvadrātmetru platībā dega mūra saimniecības ēka. Ugunsgrēka likvidācijai bija nepieciešamas gandrīz trīs stundas, informēja VUGD.

Otrdien Baldones novada Vāverēs aizdedzies šķūnis 30 m2 platībā, bet privātmājā Ķekava novada Daugmales pagastā dūmvadā dega sodrēji.

Trešdien Ropažu novada Silakrogā uguns bija apņēmusi sarga būdu 30 m2 platībā. Savukārt Rīgas ielā Ķekavā sabiedriskā ēkā bija aizdegusies apgaismes lampa, un vēl pirms ugunsdzēsēju ierašanās no mājas tika evakuēti cilvēki.

Pirmdien dienas vidū VUGD saņēma izsaukumu uz Garkalnes novada Upesciemu – tika ziņots par dīķī slīkstošiem suņiem, tomēr dzīvnieki tika izglābti vēl pirms notikuma vietā ieradās VUGD darbinieki.

Glābēju palīdzība, kā izrādījās, nebija nepieciešama arī pēc izsaukuma otrdien uz Babīti, kur telekomunikāciju vados bija iekritis aizlūzis stabs. Savukārt trešdien Jūrmalā VUGD vīri sakārtoja ceļa braucamo daļu pēc satiksmes negadījuma.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.