Menu
 

Nedēļas nogalē Pierīgā aizturēti seši iereibuši autovadītāji

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - arhīvs Foto - arhīvs

Kopš pagājušās piektdienas Rīgas reģionā Valsts policija aizturējusi 12 autovadītājus alkohola reibumā un divus narkotisko vielu iespaidā. Seši no viņiem pieķerti Pierīgā – divi Olaines novadā un pa vienam Babītes un Sējas novados, kā arī Salaspilī un Jūrmalā.

Triju dienu laikā Rīgas reģionā arī sastādīti 259 administratīvā pārkāpuma protokoli par braukšanas ātruma pārsniegšanu un seši – par agresīvu braukšanu.

Kopš piektdienas Rīgas reģionā reģistrēti 88 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši 14 cilvēki, tostarp seši gājēji. Miesas bojājumus cilvēki guvuši divos negadījumos piektdien Ķekavas novadā – Krustkalnos un Ķekavā, kā arī Šveices ielā Siguldā un Tallinas ielā Jūrmalā. Bez cietušajiem beigušies trīs negadījumi Mārupes novadā un pa vienam Ulbrokā un Jūrmalā.

Nedēļas nogalē Rīgas reģionā pastrādātas trīs automašīnu zādzības un deviņas velosipēdu zādzības, tajā skaitā divas Olainē – sestdien Zeiferta ielā un svētdien Kūdras ielā. Savukārt Skolas ielā Jūrmalā sestdien apzagts transporta līdzeklis.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.