Menu
 

Mārupē atrasts grāvī noslīcis cilvēks

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - arhīvs Foto - arhīvs

Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestam (VUGD) aizvadītās nedēļas nogalē Pierīgā pagājusi mierīgi – saņemts vien pusducis izsaukumu. Diemžēl viens negadījums beidzies traģiski – svētdien Mārupē VUGD darbinieki sadarbībā ar Valsts policijas pārstāvjiem no grāvja izcēla noslīkušu cilvēku.

Sestdien pēcpusdienā tika saņemts izsaukums uz Carnikavas novada Kalngali, kur mežā bija nomaldījies kāds cilvēks. Kopīgi ar Valsts policijas un pašvaldības policijas darbiniekiem meklēšana vainagojās panākumiem un nomaldījusies persona tika atrasta, informēja VUGD.

Vēl piektdien Siguldā glābēji sakārtoja brauktuvi pēc notikušā ceļu satiksmes negadījuma, naktī uz sestdienu Jaunolainē izvilka iestigušu automašīnu, bet svētdien Jūrmalā palīdzēja izvēdināt telpas kādā privātmājā, kur pārkurinātas krāsns dēļ bija radies spēcīgs sadūmojums.

Aizvadītās nedēļas nogalē Pierīgā reģistrēti arī divi ugunsgrēki. Naktī uz sestdienu Stopiņu novada Sauriešos dega dārza māja 30 kvadrātmetru platībā, bet piektdien dienas vidū Salaspilī – vieglā automašīna.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.