Menu
 

Nedēļas nogalē policija pieķērusi ievērojamu skaitu "dzērājšoferu" un ātruma pārkāpēju

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - arhīvs Foto - arhīvs

Valsts policija kopš pagājušās piektdienas Rīgas reģionā aizturējusi 16 autovadītājus alkohola reibumā un četrus narkotisko vielu iespaidā. Pa vienam "dzērājšoferim" likumsargi pieķēruši Jūrmalā un Salaspils novadā.

Triju dienu laikā arī sastādīti 276 administratīvā pārkāpuma protokoli par braukšanas ātruma pārsniegšanu un septiņi – par agresīvu braukšanu.

Kopš piektdienas Rīgas reģionā reģistrēti 94 ceļu satiksmes negadījumi, kuros miesas bojājumus guvuši vienpadsmit cilvēki. Vairāki negadījumi ar cietušajiem fiksēti Pierīgā – piektdien Jūrmalā un Mārupes novadā, kā arī svētdien Babītes novada Mežārēs un Celtnieku ielā Olainē.

Bez cietušajiem beigušies četri ceļa satiksmes negadījumi Ķekavas novadā, trīs Jūrmalā, divi Babītes novadā un pa vienam Ādažu, Garkalnes, Mārupes, Salaspils un Stopiņu novados.

Tuvojoties pavasarim, pieaudzis velosipēdu zādzību skaits: pēdējo triju dienu laikā nozagti astoņi velosipēdi, tajā skaitā divi Olainē – Dalbes un Zemgales ielās. Rīgas ielā Ikšķilē sestdien nozagts transporta līdzeklis, bet Olaines novada Stūnīšos apzagta automašīna.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.