Menu
 

Rīgas reģionā aizturēti astoņi autovadītāji narkotisko vielu reibumā

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - Valsts policija Foto - Valsts policija

Kopš nedēļas sākuma Valsts policija Rīgas reģionā aizturējusi astoņus autovadītājus narkotisko vielu reibumā, kas ir pat vairāk nekā alkohola reibumā pieķerto šoferu skaits (pieci). Vairāki “dzērājšoferi” aizturēti Pierīgā – divi Jūrmalā un pa vienam Piņķos, Salaspilī un Ķekavas novada Krogsilā.

Kopš pirmdienas Rīgas reģionā reģistrēti 102 ceļu satiksmes negadījumi, kuros miesas bojājumus guvuši četrpadsmit cilvēki, tostarp pieci velosipēdisti. Divi negadījumi ar cietušajiem fiksēti Pierīgā – pirmdien Jelgavas ielā Olainē un otrdien Ropažu novadā.

Bez cietušajiem beigušies trīs ceļa satiksmes negadījumi Babītes, Olaines, Salaspils un Siguldas novados, divi – Ikšķiles un Ķekavas novados, kā arī Jūrmalā, pa vienam – Garkalnes, Mārupes un Stopiņu novados.

Triju dienu laikā arī sastādīts 281 administratīvā pārkāpuma protokols par braukšanas ātruma pārsniegšanu un 25 – par agresīvu braukšanu.

Rīgas reģionā šonedēļ pastrādātas arī trīs velosipēdu zādzības, tajā skaitā viena pirmdien Carnikavā, liecina Valsts policijas informācija.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.