Menu
 

Darba nedēļas nogalē Pierīgā fiksēts ievērojams skaits ceļu satiksmes negadījumu

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - arhīvs Foto - arhīvs

Ceturtdien un piektdien Rīgas reģionā ceļu policija reģistrējusi 73 ceļu satiksmes negadījumus, kuros cietuši desmit cilvēki, viņu vidū trīs gājēji un divi velosipēdisti. Pierīgā vienīgais negadījums ar cietušajiem noticis ceturtdien pievakarē Siguldas novada Peltēs.

Pierīgā notikuši desmit ceļu satiksmes negadījumi, kuros cilvēki nav cietuši – trīs Mārupes novadā, Dzirnieku, Daugavas un Kantora ielās, divi – Olainē, Zemgales ielā un Drustu gatvē, divi – Jūrmalā, Talsu šosejā un Tallinas ielā, kā arī pa vienam Ūbeļu ielā Ādažos, Daugavas prospektā Ikšķilē un Salaspils novadā.

Traģiski beigusies autoavārija piektdien pēcpusdienā uz Vidzemes šosejas Cēsu novadā, kur ceļa remontdarbu vietā kāds automašīnas "Peugeot" vadītājs iebrauca stāvošā pašgājējmašīnā "Caterpillar". Negadījumā "Peugeot" vadītājs no gūtajām traumām gāja bojā, bet persona, kas atradās traktortehnikā, guva traumas un tika nogādāta medicīnas iestādē. Policija skaidro notikušā apstākļus.

Pēdējo divu dienu laikā Valsts policija Rīgas reģionā aizturējusi četrus autovadītājus alkohola reibumā. Sastādīti 125 administratīvā pārkāpuma protokoli par braukšanas ātruma pārsniegšanu un četri – par agresīvu braukšanu.

Pieslēdzieties, lai rakstītu komentārus
atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.