Menu
 

Automašīnu sadursmē Ādažos gājis bojā viens cilvēks, otrs guvis ievainojumus (papildināta)

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - arhīvs Foto - arhīvs

Sestdien plkst. 10.11 Attekas ielā Ādažos notika sadursme starp automašīnu “Peugeot” un automašīnu “Subaru”. Ceļu satiksmes negadījuma rezultātā no gūtajām traumām notikuma vietā gāja bojā “Subaru” automašīnas vadītājs, bet “Peugeot” vadītājs guva ievainojumus. Policija skaidro notikušā apstākļus.

Pēdējo triju dienu laikā Pierīgā cilvēki cietuši vēl sešos ceļu satiksmes negadījumos – piektdien Baldones novadā, sestdien Sējas novada Pabažos un Rīgas ielā Carnikavā, kā arī svētdien Olaines novada Pēterniekos, Garkalnes novadā un Jelgavas ielā Olainē.

Kopumā Rīgas reģionā ceļu policija reģistrējusi 84 ceļu satiksmes negadījumus, kuros cietuši 15 cilvēki un viens gājis bojā. Bez cietušajiem beigušies pa diviem negadījumiem Jūrmalā, Siguldā, Baldones novadā un Salaspils novadā, pa vienam – Inčukalnā, Babītes novada Salas pagastā, Ādažos un Pārolainē.

Par transporta līdzekļa vadīšanu alkohola reibumā vai narkotisko vielu iespaidā Rīgas reģionā aizturēti 11 autovadītāji, arī trīs Jūrmalā un viens Inčukalna novada Vangažos. Sastādīti arī 230 administratīvā pārkāpuma protokoli par braukšanas ātruma pārsniegšanu un astoņi par agresīvu braukšanu.

Kopš piektdienas Rīgas reģionā nozagtas trīs automašīnas – arī viena Stopiņu novada Cekulē – un seši velosipēdi, tajā skaitā viens Stacijas ielā Olainē. Apzagti vairāki transporta līdzekļi, tostarp Kalnciema ielā Mārupē un Olaines novada Stūnīšos.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.