Menu
 

Fotoradari divreiz fiksē vienu ātrumpārkāpēju vairāk nekā 200 km/h lielā ātrumā

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - Valsts policija Foto - Valsts policija

Pagājušajā nedēļā stacionārie fotoradari fiksējuši kādu “BMW” markas automašīnu, kuras vadītājs diennakts laikā divreiz paspējis pamatīgi pārkāpt atļauto braukšanas ātrumu, bezatbildīgi braucot ar vairāk nekā 200 kilometriem stundā.

Kā vēsta Valsts policija, pirmais pārkāpums fiksēts 11.aprīlī ap plkst. 4.00 uz autoceļa Rīga-Jelgava (A8) virzienā uz Rīgu. Vietā, kur atļautais braukšanas ātrums ir 90 kilometri stundā, šis “BMW” pārgalvīgi aiztraucies ar 219 kilometriem stundā.

Jau nākamajā naktī, 12.aprīlī plkst. 3.41, fotoradars fiksējis šo pašu automašīnu uz autoceļa Rīga-Ventspils (A10), arīdzan virzienā uz Rīgu. Šoreiz “BMW” braucis ar 218 kilometriem stundā. Atļautais braukšanas ātrums arī šajā vietā ir 90 kilometri stundā.

Par katru no šiem pārkāpumiem paredzēts sods 360 eiro apmērā.

Kopumā kopš nedēļas sākuma Rīgas reģionā sastādīti 219 administratīvā pārkāpuma protokoli par braukšanas ātruma pārsniegšanu, kā arī 22 protokoli par agresīvu braukšanu. Triju dienu laikā arī aizturēti 13 autovadītāji alkohola reibumā.

Kopš pirmdienas Rīgas reģionā reģistrēts 141 ceļu satiksmes negadījums, cietuši 32 cilvēki, viņu vidū pieci gājēji un trīs velosipēdisti. Nozagti pieci velosipēdi un viena automašīna.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.