Menu
 

Pierīgā četros ceļu satiksmes negadījumos cietuši cilvēki

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - Valsts policija Foto - Valsts policija

Pēdējo triju dienu laikā Rīgas reģionā reģistrēti 84 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši 18 cilvēki, arī divi gājēji un trīs velosipēdisti. Pierīgas novados negadījumi ar cietušajiem fiksēti piektdien Ropažu novadā, Olaines novadā un Krimuldas novada Raganā, kā arī svētdien Ikšķiles novada Tīnūžu pagastā.

Bez cietušajiem Pierīgā reģistrēti ceļu satiksmes negadījumi piektdien Ādažu novada Stapriņos, Saulkrastu novada Zvejniekciemā, Piekrastes un Tirzas ielās Jūrmalā, kā arī Gaismas ielā Ķekavā, sestdien – Strēlnieku ielā Siguldā, Garkalnes novadā, Kantora ielā Mārupē, Siguldas ielā Vangažos un Olaines novada Medemciemā, bet svētdien – Skolas ielā Jūrmalā.

Par braukšanas ātruma pārsniegšanu pēdējo triju dienu laikā sastādīti 166 administratīvā pārkāpuma protokoli, par agresīvu braukšanu – 10 protokoli. Kopš piektdienas Rīgas reģionā ceļu policijas darbinieki aizturējuši desmit autovadītājus alkohola reibumā un vienu – narkotisko vielu iespaidā. Trīs “dzērājšoferi” pieķerti Pierīgā – pa vienam Stopiņu, Krimuldas un Babītes novados.

Pastrādātas arī divas automašīnu zādzības un četras velosipēdu zādzības, tajā skaitā viena Slokas ielā Jūrmalā, savukārt Jūrmalas ielā Piņķos apzagts kāds transporta līdzeklis.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.