Menu
 

Babītē sadedzis "Rīgas satiksmes" autobuss (papildināta) Apriņķis.lv

  • Autors:  LETA
Foto - facebook.com/janis.dzilna Foto - facebook.com/janis.dzilna

Babītes novada Spilvē trešdien sadedzis pašvaldības uzņēmuma "Rīgas satiksme" autobuss, un tā rezultātā uz autoceļa Babīte-Salaspils uz laiku pilnībā bija bloķēta satiksme virzienā uz Jūrmalu.

Negadījums noticis pēc plkst.14 uz autoceļa Babīte-Salaspils, pie pagrieziena uz Vārnukrogu. Kādu laiku uz autoceļa Babīte-Salaspils bija pilnībā bloķēta satiksme virzienā uz Jūrmalu, taču vēlāk tā tika atjaunota, liecina Valsts policijas informācija.

"Rīgas satiksmes" pārstāve Baiba Bartaševiča aģentūrai LETA pastāstīja, ka īsi pēc plkst.14 13.maršruta autobusa šoferis pamanījis no autobusa motora nodalījuma sadūmojumu un ziņoja par to dispečeram, kurš izsaucis ugunsdzēsējus. Līdz glābēju ierašanās brīdim autobuss gandrīz pilnībā sadedzis. Cietušo negadījumā nav.

Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD) informāciju par negadījumu Babītes novadā saņēma plkst.14.16 un stundas laikā degošo autobusu, kā arī līdzās esošo žogu un autobusa pieturas nojumi apdzēsa. Negadījuma iemesli uzņēmums izmeklēšot, taču patlaban nelaimes cēloņi nav zināmi. Konkrētais transportlīdzeklis bija ekspluatācijā aptuveni 10 gadus.

Kopš otrdienas VUGD no Pierīgas novadiem saņēmis vēl duci izsaukumu. Iespējams, viens no pēdējiem kūlas ugunsgrēkiem šajā pavasarī reģistrēts otrdien pēcpusdienā Salaspils novada Aconē, kur 2000 kvadrātmetru platībā dega pērnā zāle un krūmi. Ugunsgrēks likvidēts triju stundu laikā, portālu “Apriņķis.lv” informēja VUGD. Nelielā teritorijā Stopiņu novada Dreiliņos degusi meža zemsedze, kā arī kūla un zaru kaudze, Olaines novada Medemciemā un Ulbrokā – kūdra, bet divstāvu neapsaimniekotā ēkā Baldonē un piecstāvu dzīvojamās mājas kāpņu telpā Jūrmalā sviluši atkritumi.

Otrdien Ķekavas novada Daugmales pagastā VUGD darbinieki sakārtojuši ceļa braucamo daļu pēc divu vieglo automašīnu sadursmes, bet trešdien Baltezerā nocēluši trīsstāvu mājas augstumā kokā uzrāpušos kaķi.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.