Menu
 

Astoņos ceļu satiksmes negadījumos Pierīgā cietuši cilvēki

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - arhīvs Foto - arhīvs

Kopš nedēļas sākuma Rīgas reģionā reģistrēti 89 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši 20 cilvēki, arī astoņi velosipēdisti un viens gājējs. Pierīgas novados negadījumi ar cietušajiem fiksēti pirmdien Jūrmalā, otrdien Salaspils novadā, Ķekavas novada Daugmales pagastā un Mārupes novadā, kā arī trešdien Skolas ielā Ikšķilē, Olaines novada Stūnīšos, Siguldas novadā un Babītes novada Dzilnuciemā.

Bez cietušajiem pēdējo triju dienu laikā beigušies trīs satiksmes negadījumi Mārupes novadā, divi Jūrmalā un Ķekavas novadā, pa vienam – Jaunolainē, Garkalnes novada Berģos un Ikšķiles novada Tīnūžu pagastā.

Par braukšanas ātruma pārsniegšanu Rīgas reģionā kopš pirmdienas sastādīts 121 administratīvā pārkāpuma protokols. Ceļu policijas darbinieki aizturējuši deviņus autovadītājus alkohola reibumā un vienu – narkotisko vielu iespaidā. Trīs “dzērājšoferi” pieķerti Pierīgā – pa vienam Ķekavas novada Dzērumos, Miera ielā Salaspilī un Inčukalna novadā.

Triju dienu laikā policija reģistrējusi trīs automašīnu un 14 velosipēdu zādzības. Divriteņi nozagti arī Šveices ielā Siguldā, Gaujas ielā Ādažos un Siguldas novadā, bet Garkalnes novada Amatniekos un Siguldā, uz Vidzemes šosejas, apzagti transporta līdzekļi.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.