Menu
 

Divu dienu laikā Rīgā un Pierīgā reģistrēti 65 ceļu satiksmes negadījumi, cietuši 12 cilvēki

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - arhīvs Foto - arhīvs

Kopš nedēļas sākuma ceļu policija Rīgas reģionā reģistrējusi 65 ceļu satiksmes negadījumus. Deviņos no tiem cietuši cilvēki – kopumā 12 personas, arī viens gājējs un trīs velosipēdisti. Pierīgā negadījumi ar cietušajiem fiksēti pirmdien Mārupes novadā un Sējas novadā, kā arī otrdien Saulkrastu novada Lilastē un Olaines novada Medemciemā.

Bez cietušajiem beigušies satiksmes negadījumi pirmdien Garkalnes novada Berģos un Inčukalna novadā, kā arī otrdien Ķekavā, Mārupes novada Skultē, Berģos, Babītes novada Gātciemā un Jūrmalā.

Ceļu policijas darbinieki divu dienu laikā Rīgas reģionā aizturējuši divus autovadītājus alkohola reibumā, arī vienu Ķekavas novadā. Par braukšanas ātruma pārsniegšanu Rīgas reģionā divu dienu laikā sastādīts 51 administratīvā pārkāpuma protokols, par agresīvu braukšanu – septiņi protokoli.

Kopš nedēļas sākuma policija reģistrējusi trīs transporta līdzekļu zādzības, tostarp pa vienai Babītes novada Salas pagastā un Kūdras ielā Olainē, kā arī septiņas velosipēdu zādzības, arī vienu Ikšķiles novada Tīnūžu pagastā. Pastrādātas arī vairākas zādzības no transporta līdzekļa, tajā skaitā viena Garkalnes novada Berģos.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.