Menu
 

Ķekavā nenoskaidrotos apstākļos pa logu izkrīt vīrietis

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - skaties.lv Foto - skaties.lv

Naktī uz trešdienu Ķekavā notikusi spraiga glābšanas operācija, kur vienuviet pulcējušies gan policisti, gan ārsti un glābēji. Iepretim vietējam policijas iecirknim no kāda piektā stāva dzīvokļa loga izkritis cilvēks, vēsta raidījums “Degpunktā”.

Reģionālās pašvaldības policijas inspektore, atrodoties turpat iecirkņa pagalmā, saklausīja aizdomīgu būkšķi, kas negaidīti atskanējis no blakus esošās piecstāvu ēkas puses. Policiste nolēmusi pārbaudīt, kas noticis. Drīz vien atklājies, ka uz nelielā jumtiņa otrā stāva augstumā gulējis kāds aptuveni 40 gadus vecs vīrietis, kurš bija pieredzējis iespaidīgu kritienu no kāda augšstāva loga.

Uz notikuma vietu nekavējoties izsaukts glābšanas dienests, kā arī mediķi. Pirmā ieradusies netālu dežurējošā brigāde, bet vēl brīdi vēlāk, ņemot vērā situācijas bīstamību, glābšanas operācijai pievienojusies arī ārstu brigāde.

Reģionālās pašvaldības policijas priekšnieks Māris Bomiņš raidījumam norādījis, ka šī situācija varēja beigties arī daudz bēdīgāk, ja nebūtu pāris nianses, kas krietni uzlabojušas cietušā izredzes – kolēģe pamanījusi notikušo uzreiz pēc sāpīgās piezemēšanās, tādēļ glābšanas operācijas uzsākta laikus, kā arī vīrietis nokritis pārdesmit centimetrus no vairāk nekā metru gara, augšup vērsta metāla stieņa, kas atradies uz nelielā jumtiņa.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.