Menu
 

Pierīgā četros satiksmes negadījumos cietuši cilvēki

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - arhīvs Foto - arhīvs

Pagājušās diennakts laikā Rīgas reģionā policija reģistrējusi 41 ceļu satiksmes negadījumu. Miesas bojājumus guvušas 12 personas, arī viens gājējs un viens velosipēdists. Pierīgā ceturtdien cilvēki cietuši negadījumos Babītes novada Dzilnuciemā, Olaines novada Medemciemā, Ķekavā un Stopiņu novada Vālodzēs.

Bez cietušajiem, par laimi, beigušies vēl vairāki satiksmes negadījumi – Jaunolainē, Kantora ielā Mārupē, Stopiņu novada Dreiliņos, Stacijas ielā Olainē, Salaspils novadā un Babītes novada Priežciemā.

Ceļu policijas darbinieki pēdējo aizvadītajā diennaktī Rīgas reģionā aizturējuši trīs autovadītājus alkohola reibumā vai narkotisko vielu iespaidā, tostarp vienu Ikšķiles novada Tīnūžos. Par braukšanas ātruma pārsniegšanu sastādīti 56 administratīvā pārkāpuma protokoli, par agresīvu braukšanu – viens protokols.

Dienas laikā Rīgas reģionā pastrādāta viena automašīnas zādzība – Leona Paegles ielā Jūrmalā – un trīs velosipēdu zādzības, kā arī vairākas zādzības no transporta līdzekļiem, tajā skaitā viena Sīpeles ielā Mārupē.

Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD) informē, ka aizvadītajā diennaktī Pierīgā novērsts viens paaugstinātas bīstamības ugunsgrēks – plkst. 13.49 VUGD saņēma izsaukumu uz Sējas novada Saulītēm, kur dega divas kūdras kaudzes 1000 kvadrātmetru platībā. Ugunsgrēks tika likvidēts neilgi pēc pusnakts.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.