Menu
 

Septiņos ceļu satiksmes negadījumos Rīgas apkārtnē cilvēki guvuši traumas

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - arhīvs Foto - arhīvs

Aizvadītās nedēļas nogalē Rīgas reģionā policija reģistrējusi 78 ceļu satiksmes negadījumus. Miesas bojājumus guvušas 19 personas, arī trīs gājēji un trīs velosipēdisti. Septiņi negadījumi ar cietušajiem notikuši Pierīgā – piektdien Siguldas novada Kalnabeitēs un Senču ielā Vangažos, sestdien Ādažu novada Baltezerā un Sējas novadā, kā arī svētdien Carnikavas novada Garciemā, Siguldas novada Stīveros un Attekas ielā Ādažos.

Bez cietušajiem pēdējo triju dienu laikā beigušies septiņi satiksmes negadījumi Jūrmalā, trīs – Babītes novadā, pa vienam – Ādažu, Ikšķiles, Inčukalna, Ķekavas, Saulkrastu un Siguldas novados.

Ceļu policijas darbinieki kopš piektdienas Rīgas reģionā aizturējuši 13 autovadītājus alkohola reibumā. Par braukšanas ātruma pārsniegšanu sastādīti 190 administratīvā pārkāpuma protokoli.

Triju dienu laikā nozagti trīs transporta līdzekļi (arī viens Mālpils novadā) un 15 velosipēdi (arī pa vienam Garkalnes novada Sunīšos un Ievu ielā Salaspilī), kā arī apzagtas vairākas automašīnas (arī viena Ādažu novadā).

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.