Menu
 

Sekmīgi noslēgusies 14 gadus vecā Oskara Kristiana meklēšana

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - Valsts policija Foto - Valsts policija

Pateicoties iedzīvotāju atsaucībai un palīdzībai, sveiks un vesels atrasts 14 gadus vecais Oskars Kristians Kukšs, par kura pazušanu Jūrmalā Valsts policija ziņoja trešdien vakarā. Sākotnējā informācija liecina, ka viņš nakti ir pavadījis mežā. Lai pārliecinātos par viņa veselības stāvokli, šobrīd Oskars nodots mediķu aprūpē, vēsta likumsargi.

Zēns atrasts meža masīvā netālu no Babītes, aptuveni 18 kilometrus no pazušanas vietas. Šorīt policijai piezvanīja kāds vīrietis, kurš ziņoja, ka meža masīvā pie Babītes redz zēnu, kurš atbilst policijas izplatītajām fotogrāfijām. Viņš ar zēnu uzsāka sarunu un sagaidīja ierodamies policistus. Puika, visticamāk, centies nokļūt atpakaļ mājās Rīgā. Pēc visa spriežot, puika bija mēģinājis nokļūt mājās paša spēkiem, bet, iespējams, nomaldījies no ceļa un devies pa meža stigu.

Jau ziņots, ka naktī uz 13. jūniju turpinājās vērienīgi Oskara Kristiana meklēšanas pasākumi, kuros iesaistījās Valsts policija, tostarp VP Galvenās kriminālpolicijas pārvaldes Kriminālizmeklēšanas pārvalde un VP Rīgas reģiona pārvaldes Kriminālpolicijas pārvalde, organizācija “Bezvests.lv” un pašvaldības policija. Tika pārmeklētas teritorijas no Lielupes uz Tukuma un Rīgas pusi, taču zēnu nebija izdevies atrast.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.