Menu
 

Glābēji Pierīgā novērsuši vairāku ceļu satiksmes negadījumu sekas

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - VUGD Foto - VUGD

Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD) kopš nedēļas sākuma par ugunsgrēkiem no Pierīgas novadiem un Jūrmalas saņēmis četrus izsaukumus.

Pirmdien vakarā dzīvojamā mājā Raiņa ielā Jūrmalā bija piededzis ēdiens, radot sadūmojumu. Otrdien Ropažu novada Kākciemā deguši zari 20 kvadrātmetru platībā, trešdien no rīta – kūdra 2 m2 platībā, bet trešdien Siguldas novada Allažu pagastā – ražošanas ēkā apkures katla bunkurs ar šķeldu.

Vairāki izsaukumi saņemti par nepieciešamu palīdzību pēc ceļu satiksmes negadījumiem. Pirmdien dienas vidū glābēji sakārtoja ceļa braucamo daļu Babītes novadā pēc divu automašīnu sadursmes uz Ventspils šosejas, kā arī Salaspils novadā, kur automašīna atradās uz dzelzceļa sliedēm. Otrdien Salaspils novadā notikusi vieglās automašīnas un motocikla sadursme, divi ceļu satiksmes negadījumi fiksēti Ādažos, viens Olainē.

Otrdien Jūrmalā glābēji atbrīvojuši žogā iesprūdušu ezi, bet diviem citiem kustoņiem glābēji palīdzēt nespēja. Pirmdien Saulkrastos no akas izcelts miris kaķis, bet trešdien Siguldā no Gaujas upes izcelts teliņš bez dzīvības pazīmēm, kurš saviem spēkiem nebija spējis izkļūt krastā.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.