Menu
 

Carnikavas novadā uz Ainažu šosejas automašīna notriekusi gājēju; policija lūdz atsaukties aculieciniekus

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - arhīvs Foto - arhīvs

Plkst.2.42 naktī uz svētdienu Carnikavas novadā, uz Ainažu šosejas (A1) pie pagrieziena uz Gauju, automašīnas “Toyota” un “Volvo” uzbrauca gājējam, pagaidām nenoskaidrotam aptuveni 35 gadus vecam vīrietim, kurš notikuma vietā gāja bojā.

Par notikušo ierosināts kriminālprocess pēc Krimināllikuma 260.panta otrās daļas, proti, par ceļu satiksmes noteikumu vai transportlīdzekļu ekspluatācijas noteikumu pārkāpšanu, ja to izdarījusi persona, kas vada transportlīdzekli, un ja tās rezultātā cietušajam nodarīts smags miesas bojājums vai tā izraisījusi cilvēka nāvi. Policija skaidro notikušā apstākļus.

Bojā gājušā vīrieša pazīmes: vidēja auguma, ap 160 cm, kalsnas miesasbūves. Bija ģērbies pelēkas krāsas šortos, pelēkas krāsas kreklā, kājās bija melnbalti "Nike" sporta apavi.

Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes Kriminālpolicijas pārvaldes Satiksmes noziegumu izmeklēšanas birojs lūdz atsaukties negadījuma aculieciniekus, kā arī personas, kuras var sniegt jebkādu informāciju par bojā gājušo, zvanot policijai pa tālruņa numuru 110.

Kopumā pagājušās diennakts laikā Rīgas reģionā reģistrēts 41 ceļu satiksmes negadījums, cietuši desmit cilvēki, arī divi gājēji un trīs velosipēdisti.

Par automašīnas vadīšanu alkohola reibumā aizturētas desmit personas, par ātruma pārsniegšanu sastādīti 29 administratīvā pārkāpuma protokoli.

Savukārt Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests no karjera Olaines novadā sestdien saņēma informāciju, ka kāds cilvēks bija iegājis ūdenī peldēties un nebija iznācis laukā. Glābēji pārmeklēja ūdens akvatoriju, tomēr cilvēks netika atrasts.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.