Menu
 

Aprīlis 2018

Ilgtspējīgas attīstības līkloči II

  • Publicēts Vide

Saimniekošana uz sava zemes gabala – vai tas būtu mazs piemājas pleķītis vai lielāka lauku saimniecība – nenovēršami liek nonākt pie izvēles. Savu vērtējumu sniedz dabas eksperti, kuri saimnieko laukos un no pašu pieredzes var pastāstīt, ko nozīmē izvēlēties saimniekošanas modeli.

Lasīt vairāk...

Ilgtspējīgas attīstības līkloči I

  • Publicēts Vide

Izdzirdot vārdu salikumu "ilgtspējīga attīstība", vienmēr savās domās nākas nobremzēt un mēģināt saprast, kas ar to īsti domāts. Jautāta, vai gadījumā ilgtspējīga attīstība nav vienkārši modes termins, kuram, kā smejies, pašam var aptrūkties ilgtspējas, Latvijas Dabas fonda padomes priekšsēdētāja Inga Račinska manas aizdomas apstiprina.

Lasīt vairāk...

Lielākais luksusa pulksteņu un juvelierizstrādājumu katalogs Eiropā – chrono.lv

Chrono.lv ir lielākais luksusa pulksteņu un juvelierizstrādājumu interneta katalogs Eiropā, kas piepilda savu klientu vēlmes jau vairāk nekā 10 gadus. Chrono.lv pieejamas dažādas ekskluzīvas preces – luksusa pulksteņi, aksesuāri, rotaslietas, Vertu mobilie telefoni. Iedvesmu šeit sniedz vairāk nekā 12 000 Šveices pulksteņu un juvelierizstrādājumu, kuru galvenā mēraukla ir kvalitāte un dzīves greznība.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.