Menu
 

Šonedēļ noslēgsies pašvaldību reformas apspriešana ar novadu deputātiem; trešdien ministrs Pūce viesosies Salaspilī un Ķekavā Apriņķis.lv

  • Autors:  Apriņķis.lv
Karte - VARAM Karte - VARAM

Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrijas (VARAM) pārstāvji un ministrs Juris Pūce (AP!) šonedēļ ar darba vizītēm Liepājā, Salaspilī, Ķekavā, Krāslavā un Daugavpilī, noslēdz konsultācijas ar pašvaldībām par administratīvi teritoriālo reformu.

31.jūlijā reforma tiks apspriesta divos administratīvajos centros – Salaspilī un Ķekavā. Tikšanās norisināsies plkst. 10.00 Salaspils kultūras namā “Rīgava”, piedaloties Ropažu, Salaspils un Stopiņu novada deputātiem, un plkst.15.00 Ķekavas kultūras namā ar Baldones un Ķekavas novada deputātiem, informēja ministrijā.

Ministrs J. Pūce oficiālo konsultāciju ietvaros būs ticies ar visu 114 novadu un pilsētu pašvaldību, kuru administratīvo iedalījumu reforma skar, deputātiem, bet jau tuvākajā laikā tiks uzsāktas tikšanās ar iedzīvotājiem. Par jaunākajām aktualitātēm iespējams sekot līdzi VARAM mājaslapā, sadaļā “Administratīvi teritoriālā reforma”.

Jautājumu gadījumā VARAM aicina iedzīvotājus zvanīt uz ministrijas izveidoto zvanu centru (68806999), kur iespējams noskaidrot atbildes uz sev interesējošiem jautājumiem saistībā ar īstenoto vietējo pašvaldību administratīvi teritoriālo reformu.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.