Menu
 

LTV: Salaspilī kavēta maksājuma dēļ liedz apmeklēt bērnudārzu

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - ekrānšāviņš no ltv.lsm.lv Foto - ekrānšāviņš no ltv.lsm.lv

Nepatīkamu pārsteigumu kādā Salaspils novada pašvaldības bērnudārzā piedzīvojusi četrgadīgās Martas mamma – bērnam tika liegts apmeklēt grupiņu. Pamatojums – ģimene domes noteiktajos termiņos nav apmaksājusi avansa maksājumu par ēdināšanu, vēsta LTV “Panorāma”. Rēķins jau apmaksāts, taču Marta pie grupiņas biedriem varēs atgriezties tikai septembrī. 

Avansa maksājumu par ēdināšanas pakalpojumiem pašvaldības dārziņā Salaspilī Martas mammai vajadzēja samaksāt līdz 25. jūlijam, taču viņa par to aizmirsusi un, ieejot meitas grupiņā, tikusi informēta, ka tagad kavētā rēķina dēļ bērnam mēnesi liegts apmeklēt bērnudārzu. 

Baiba jau vērsusies ar iesniegumu Salaspils domē, cerībā, ka Martai būs iespējams apmeklēt dārziņu vēl šomēnes. Domes jurists skaidro, ka kārtību – vasarā par ēdināšanu bērnudārzos maksāt avansā, paredz pašvaldības saistošie noteikumi par pirmsskolas izglītības iestādēm. Tajos teikts, ja vecāki nesamaksā par ēdināšanu līdz mēneša 25. datumam, nākamajā mēnesī vieta bērnudārzā netiek nodrošināta.

Multimediji

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.