Menu
 

Ķekavā noslēgusies autostāvlaukuma un piebraucamo ceļu pārbūve

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto: pixabay.com Foto: pixabay.com

Kā informē Ķekavas novada pašvaldības Īpašumu pārvalde, Ķekavā, Gaismas ielā 19, ir noslēgušies autostāvlaukuma un tam piebraucamo ceļu pārbūves darbi un šobrīd notiek dokumentācijas sakārtošanas process, lai objektu nodotu ekspluatācijā. 

Šī apjomīgā projekta laikā ir pārbūvētas ietves, brauktuves, pazemes komunikāciju tīkli un elektroapgādes kabeļi, kā arī izbūvēta lietus ūdens kanalizācija un ielu apgaismojums. Tāpat pārbūves laikā tika palielināts autostāvvietu skaits, kā arī izveidotas vairākas jaunas puķudobes, vēsta pašvaldībā.

Stāvlaukuma un ielu asfaltēšanas darbi pie daudzdzīvokļu mājām Gaismas ielā 19, k-2, k-4, k-5, k-6, k-8, k-9, noritēja jūlija beigās, līdz ar to augusta sākumā būvdarbu veicējs – uzņēmums “A.C.B.” – strādāja pie teritorijas labiekārtošanas un apzaļumošanas darbiem, soliņu uzstādīšanas, gaismekļu un ceļa zīmju uzstādīšanas, kā arī horizontālo marķējumu uzklāšanas. 

Pārbūves darbus finansēja Ķekavas novada pašvaldība no 2018. un 2019. gada budžeta, kā arī kredīta līdzekļiem, bet elektroapgādes kabeļu nomaiņai līdzekļus atvēlēja AS “Sadales tīkls”, norāda pašvaldībā.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.