Menu
 

Carnikavas domes deputāts Kozlovskis noliek pilnvaras; Krastiņš maina partejisko piederību

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto no arhīva Foto no arhīva

21. augusta Carnikavas novada domes sēdē deputāts Dainis Kozlovskis nolicis deputāta pilnvaras, viņa vietā apstiprina Sniedzi Brakovsku. Savukārt deputāts Imants Krastiņš paziņojis, ka no "Latvijas Reģionu apvienības" pārgājis uz Jauno konservatīvo partiju.

Domes sēdē Carnikavas novada domes priekšsēdētāja Daiga Mieriņa informēja, ka sakarā ar deputāta Daiņa Kozlovska personīgu rakstveida iesniegumu par savu pilnvaru nolikšanu nolemts izbeigt deputāta D. Kozlovska pilnvaras pirms termiņa. Bijušā deputāta vietā pilnvaras pārņem Sniedze Brakovska, norāda pašvaldībā.

S. Brakovska deputāta pilnvaras pārņem saskaņā ar Carnikavas novada domes 2017. gada 3. jūnija vēlēšanu rezultātu protokola III. daļu "Balsu skaitīšanas galīgie rezultāti" no politiskās partijas "Reģionu alianse" kā nākamā deputāta kandidāte, kura saņēmusi lielāko balsu skaitu, skaidro pašvaldības pārstāvji.

Savukārt Carnikavas novada domes deputāts Imants Krastiņš no "Latvijas Reģionu apvienības" pārgājis uz Jauno konservatīvo partiju. Savā "Facebook" kontā viņš raksta: "Esmu pievienojies Jaunās konservatīvās partijas komandai! Paziņoju to šodienas [21. augusta] Carnikavas novada domes sēdē ar vēstījumu, ka strādāšu tālāk, lai vestu mūsu novadu ārā no saimnieciskās un tiesiskās krīzes."



atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.