Menu
 

Restorāns "Bibliotēka No1" atver pirmo gastrobāru Ādažos – "Klaips"

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto: gastrobārs "Klaips" Foto: gastrobārs "Klaips"

Restorāns “Bibliotēka No1” radījis jaunu zīmolu – “Klaips” – un atvēris pirmo gastrobāru Ādažos, kas pilsētas iedzīvotājiem un viesiem piedāvā ēdienus no pasaules un Latvijas modernās virtuves. Plānots, ka jaunā koncepta gastrobāri nākotnē tiks atvērti arī Rīgā un citās Latvijas pilsētās.

Jaunā koncepta autors ir “Bibliotēkas No1” vadītājs Oskars Skara, kas veidojis gan rekonstruētā restorāna, gan arī jaunā gastrobāra “Klaips” interjeru. Savukārt jaunā koncepta ēdienkarti radījis “Bibliotēka No1” šefpavārs Kaspars Barsukovs, informē restorāna pārstāve Evija Ansonska.

“Lai arī restorāns "Bibliotēka No1" ir ļoti plašs un spēj uzņemt pat 700 viesu, tas [..] atrodas Rīgā. Mūsu komandas pārliecība ir, ka arī citās Latvijas pilsētās cilvēki ir pelnījuši daudzveidīgu, svaigu un kvalitatīvu ēdienu par atbilstošu cenu. Tāpēc esam radījuši jaunu zīmolu – gastrobāru “Klaips”, kas demokrātiskā, bet ļoti stilīgā veidā turpina "Bibliotēkas No1" filozofiju par labāku dzīvi katru dienu,” uzsver O. Skara.

“Mūsu ambīcija ir kļūt par Ādažu pilsētas saviesīgās dzīves centru, tāpēc gastrobārs jau tuvākajā laikā piedāvās arī dažādus tematiskos pasākumus, piemēram, vīna degustācijas un šefpavāra gatavotas vairāku kārtu vakariņas," norāda restorāna pārstāve.

“Klaips” pie galdiņiem var uzņemt līdz pat 70 viesu. Gastrobārs atrodas Gaujas ielā 8, Ādažos. Tas ir atvērts katru dienu no plkst. 12.00 līdz 22.00 (virtuve), piektdien un sestdien bārs – līdz pēdējam apmeklētājam.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.