Menu
 

Izsludināts ideju konkurss satiksmes mierināšanas objektiem pie Siguldas izglītības iestādēm

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto: pixabay.com Foto: pixabay.com

Ar mērķi izveidot dizainu satiksmes mierināšanas objektiem pie Siguldas izglītības iestādēm, iegūstot patstāvīgu, Siguldai unikālu pilsētvides labiekārtojuma dizaina elementu, kas ir funkcionāls satiksmes mierināšanas objekts un veicina Siguldas atpazīstamību, ir izsludināts dizaina ideju konkurss "Satiksmes mierināšanas objekti pie Siguldas izglītības iestādēm".

Lai satiksmes mierināšanas objekti atbilstu videi, kur tie tiks novietoti, un raksturotu galvenos šo objektu apmeklētājus – bērnus un skolēnus –, dizainā jāizmanto Siguldas novada videi atbilstoša un raksturīga dzīvnieka un/vai auga tēls, kā arī jāievēro vēlamās objekta dimensijas, atbilstība Siguldas zīmola stilistikai, informē Siguldas novada pašvaldībā.

Konkursa nolikums un pieteikuma veidlapa pieejama šeit. Pieteikumus pretendenti aicināti iesūtīt līdz 16. septembrim. Šis ir atklāts konkurss, kurā var piedalīties ikviena fiziska vai juridiska persona, iesniedzot savu dizaina priekšlikumu, īpaši aicināti piedalīties arhitektūras un dizaina profesionāļi.

Pēc iesniegto darbu vērtēšanas 1. kārtā, kuras ietvaros labākās idejas izvērtēs konkursa komisija, arī Siguldas novada iedzīvotāji būs aicināti piedalīties konkursa 2. kārtā, balsojot par labāko priekšlikumu satiksmes mierināšanas objektiem pie Siguldas izglītības iestādēm, vēsta pašvaldībā.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.