Menu
 

Inčukalna novadā rīkos iedzīvotāju sapulci un aptauju par novadu reformu

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto: pixabay.com Foto: pixabay.com

Lai noskaidrotu Inčukalna novada iedzīvotāju viedokli par šobrīd Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrijas piedāvāto novadu apvienošanu, Inčukalna novada dome 21. augusta sēdē nolēma organizēt Inčukalna novada iedzīvotāju sapulci un aptauju.

Inčukalna novada iedzīvotāju sapulcē iedzīvotāji tiks informēti par administratīvi teritoriālās reformas būtību un iedzīvotāju aptaujas norisi, kā arī tiks diskutēts par novadu apvienošanas ieguvumiem un zaudējumiem. Sapulce notiks 10. septembrī plkst. 19.00 Vangažu kultūras namā un 11. septembrī plkst. 19.00 Inčukalna tautas namā.

Aptaujā varēs piedalīties visi Inčukalna novada iedzīvotāji (sākot no 16 gadu vecuma), kuru deklarētā dzīvesvieta ir Inčukalna novadā vai kuru īpašumā ir nekustamais īpašums, ka arī Inčukalna novada uzņēmumu darbinieki un īpašnieki. Aptauja notiks no 2019. gada 10. septembra līdz 12. septembrim.

No 22. augusta līdz 12. septembrim viedokli var izteikt arī elektroniski, ar drošu elektronisko parakstu parakstītu aptaujas lapu nosūtot uz pašvaldības e-pasta adresi Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt., vai aptaujas anketu iesniedzot Inčukalna novada pašvaldībai, autorizējoties valsts pārvaldes pakalpojumu portālā www.latvija.lv, skaidro pašvaldībā.

Plašāka informācija par iedzīvotāju sapulci un aptaujas norisi, kā arī iespēju tajā piedalīties atrodama Inčukalna novada tīmekļvietnes sadaļā "Iedzīvotāju aptauja".

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.