Menu
 

No 9. septembra būs izmaiņas Jūrmalas autobusu kustības sarakstos

  • Autors:  Apriņķis.lv
No 9. septembra būs izmaiņas Jūrmalas autobusu kustības sarakstos

Sākoties jaunam mācību gadam, SIA “Jūrmalas autobusu satiksme” (JAS) maršrutos tiks veiktas izmaiņas, kas stāsies spēkā šī gada 9. septembrī. Vairākos maršrutos – 2., 3., 4., 5. un 6. autobusi darba dienās un brīvdienās kursēs pēc jauniem sarakstiem.

Kā informēja uzņēmumā, turpmāk 2.maršruta “Kauguri – Ķemeru kapi” autobusu reisi ar iebraucienu līdz Slokas karjeram tiks veikti sestdienās laika periodā no 1. jūnija līdz 31. augustam. Kustību saraksts darba dienām un brīvdienām būs vienāds, autobuss kursēs, saglabājot iebraucienu līdz Ķemeru stacijai izpildi brīvdienās.

3.maršruta “Bulduru stacija – Valteri – Kauguri” autobusiem mainīsies atiešanas laiks, lai nodrošinātu labākas pārsēšanās iespējas pasažieriem, kuri izmanto autobusu-vilcienu. Darba dienu rītos autobuss no Bulduru stacijas turpmāk izbrauks piecas minūtes ātrāk – plkst. 5.55.

4.maršruta “Bulduri – Slokas stacija” un 5.maršruta “Bulduri – Ķemeru stacija” autobusu kustības sarakstos tiks veiktas izmaiņas, lai tie savstarpēji būtu salāgoti ar citiem pilsētas maršrutiem un vilcienu kustību.

6.maršruta autobusi no 9. septembra kursēs maršrutā “Slokas stacija – Ķemeru stacija”, un tajā tiks palielināts reisu skaits. No galapunkta “Slokas stacija” autobuss kursēs pa Satiksmes ielu, Skolas ielu un tālāk pa maršrutu līdz Ķemeru stacijai. Savukārt no Ķemeru stacijas autobusi kursēs pa maršrutu līdz Skolas ielai, tālāk pa Satiksmes ielu līdz jaunajam galapunktam “Slokas stacija”.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.