Menu
 

Sākoties asfaltseguma virskārtas atjaunošanas darbiem, Siguldā plānoti satiksmes ierobežojumi

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - sigulda.lv Foto - sigulda.lv

Siguldā, Pulkveža Brieža ielā no Rūdolfa Blaumaņa ielas līdz Pūpolu ielai un no Rūdolfa Blaumaņa ielas līdz Gāles ielai, kā arī Rūdolfa Blaumaņa ielā un Strēlnieku ielā posmā no Vainagu ielas līdz Rūdolfa Blaumaņa ielai, šajā ceļu būvniecības sezonā tiks veikti asfaltseguma virskārtas atjaunošanas darbi.

Minēto ielu posmos ir veikti ielas trases un tās elementu uzmērīšanas un norobežošanas darbi, un no 3. septembra pakāpeniski tiks veikti ielas virskārtas atjaunošanas darbi, liecina informācija Siguldas novada pašvaldības mājaslapā. Minēto darbu laikā ir plānots slēgt satiksmi, tādējādi autobraucēji un iedzīvotāji tiek aicināti sekot līdzi situācijai uz ceļa un izvēlēties izdevīgāko apbraucamo ceļu pēc satiksmes organizācijas shēmas.

Ielu remontdarbu tuvumā ir uzstādītas zīmēs par ielas remontdarbu veikšanu, kā arī brīdī, kad ielu posmi būs īslaicīgi slēgti, satiksmes regulētājs sniegs norādes par to, kā apbraukt remontdarbu zonu.

Palielinoties satiksmes intensitātei Strēlnieku ielā, kas kalpo kā apbraucamais ceļš, visā ielas garumā šogad jau ceturto reizi tika veikta apstrāde ar pretputekļu absorbentu. Pašvaldības speciālisti atgādina – pretputekļu absorbenta iedarbība saglabājas, ja ir pietiekams gaisa mitruma īpatsvars, kā arī, lai tā iedarbība saglabātos pēc iespējas ilgāk, autovadītājiem jāievēro noteiktais braukšanas ātrums un transportlīdzekļa svara ierobežojumi.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.