Menu
 

Mudina pieteikt kandidātus Ikšķiles novada apbalvojumiem

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - Ikšķiles novada pašvaldība Foto - Ikšķiles novada pašvaldība

Ikšķiles novada pašvaldība līdz 30.septembrim izsludina kandidātu pieteikšanu apbalvojumiem “Goda novadnieks" un “Ikšķiles novada Gada cilvēks 2019”.  

”Goda novadnieks” ir augstākais apbalvojums Ikšķiles novadā, skaidro pašvaldībā. To piešķir fiziskām personām par sevišķiem nopelniem Ikšķiles novadā labā: mūža ieguldījumu kultūras, izglītības, sporta vai saimnieciskajās nozarēs, kā arī Ikšķiles novada attīstībā kopumā, pilsonisko un sabiedrisko aktivitāti, pozitīvu Ikšķiles novada tēla veidošanu un novada vārda popularizēšanu, ilggadēju un panākumiem vainagotu darbu Ikšķiles novada labā, nozīmīgu dzīves vai darba jubileju, kā arī citiem īpašiem nopelniem.

Pretendentus apbalvojumam “Ikšķiles novada Gada cilvēks 2019” vērtēs, ņemot vērā pretendenta sasniegumus un ieguldījumu novada attīstībā, pilsonisko un sabiedrisko aktivitāti; pozitīvu Ikšķiles novada tēla veidošanu un novada vārda popularizēšanu, citus īpašus nopelnus 2019.gadā.

Iesakot kādu personu apbalvojumam, obligāti jānorāda apbalvojumam izvirzāmās personas vārds, uzvārds, kontaktinformācija, jāiesniedz apbalvojuma piešķiršanas periodā gūto pretendenta panākumu, nopelnu vai ieguldījumu apraksts, kontaktinformācija par pieteicēju (pieteicējiem).

Pieteikumi iesniedzami Ikšķiles novada pašvaldībā sekretārei Peldu ielā 22, Ikšķilē līdz 30.septembrim, vai rakstot Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt..       

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.