Menu
 

Jūrmalas dome bez maksas nodrošinās rudens lapu izvešanu

  • Autors:  LETA
Foto - arhīvs Foto - arhīvs

Lai atbalstītu iedzīvotāju īpašumu sakopšanu, Jūrmalas dome rudenī nodrošinās iespēju bez maksas nodot savāktās, nobirušās lapas, liecina vietvaras publicētā informācija.

Lapu izvešanu būs nepieciešams pieteikt iepriekš, un to varēs izdarīt no 16.septembra līdz 15.novembrim pa tālruņiem vai e-pastā, norādot savu adresi un lapu maisu skaitu.

Lapu izvešanu varēs pieteikt pa tālruņiem - 67093985, 67093855, 67093968, 67093877, 67093930 vai rakstot uz e-pastiem - "Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt.", "Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt.", "Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt.", "Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt.", "Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt.". 

"Savāktās lapas jāieliek vienreizlietojamos atkritumu maisos, kuri rūpīgi jāaizsien. Maisus nedrīkst pārpildīt, lai paceļot tie nesaplīstu," norāda dome.

Vienlaikus pašvaldība vērš uzmanību, ka maisos drīkst likt tikai lapas un, ja nepieciešams izvest citus atkritumus, piemēram, lielgabarīta atkritumus, būvgružus, bīstamos atkritumus u.tml., jāsazinās ar sadzīves atkritumu apsaimniekotāju SIA "Clean R".

 
atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.