Menu
 

Foto: Mārupes pludmales sporta centrā "Ruukki" investēti divi miljoni eiro

  • Autors:  LETA
Foto - publicitātes Foto - publicitātes

Mārupes novadā jaunatklātajā pludmales sporta centrā "Ruukki" investēti aptuveni divi miljoni eiro, ieskaitot zemesgabala iegādi, ceturtdien centra atklāšanā sacīja tā līdzīpašnieks Andris Blaka. 

"Pirms gada slēdzām "Brazīliju", kas darbojās aptuveni 10 gadus, tagad tiek atklāts "Ruukki". Centrs tapa pusotra gada laikā no idejas rašanās brīža, ēkas celtniecība tika sākta pērn decembrī," sacīja Blaka. 

Jaunuzbūvētajā pludmales sporta centrā ir seši iekštelpu volejbola laukumi, ja paredzētas sacensības, tad tos var transformēt trīs laukumos. Tāpat centrā ir septiņi ārējie pludmales volejbola laukumi, fitnesa studija "Peach" un veselīga uztura kafejnīca un konferenču telpa aptuveni 50 dalībniekiem. 

Pludmales sporta centrā ir izmantotas 2660 tonnas pludmales smilšu, kuras apsilda apkures caurules piecu kilometru garumā. Centra klientiem paredzētas 50 bezmaksas autostāvvietas. 

Blaka skaidroja, ka centrs galvenokārt paredzēts veselīga dzīvesveida nodrošināšanai un treniņiem, taču tajā pastāv iespēja arī rīkot sacensības. "Apmeklētājiem būs iespēja nomāt laukumus pa stundām, vai arī pieteikties treniņgrupās," stāstīja Blaka. 

Viņš piebilda, ka zemes īpašnieks ir SIA "Degunradzis", bet pludmales sporta centra īpašnieks ir SIA "Brazīlija". Centra būvdarbus veica "Castor Construction". 

"Brazīlija" reģistrēta 2009.gadā, uzņēmuma pamatkapitāls ir 2840 eiro. Uzņēmuma īpašnieki ir AS "Zipper" (70%) un Una Blaka (30%). 2018.gadā "Brazīlija" strādāja ar 203 512 eiro apgrozījumu un cieta 114 018 eiro zaudējumus, liecina "Firmas.lv" informācija. 

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.