Menu
 

No 21.oktobra Ādažu novada Garkalnes ciema teritorijai mainās pasta nodaļa un indekss

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - arhīvs Foto - arhīvs

Sadarbībā ar Ādažu novada pašvaldību izvērtējot un uzklausot Garkalnes ciema iedzīvotāju ieteikumus, no 2019.gada 21.oktobra tiek mainīts Ādažu novada Garkalnes ciema teritorijas pasta indekss – līdzšinējā LV-2137 vietā turpmāk tas būs LV-2164. Tādējādi minētās teritorijas iedzīvotājiem turpmāk par apkalpojošo pasta nodaļu tiek noteikta Ādažu pasta nodaļa, informēja “Latvijas pasts”.

Tā kā pasta indekss ir svarīga adreses sastāvdaļa, “Latvijas pasts” aicina Ādažu novada Garkalnes ciema iedzīvotājus mainīto pasta indeksu LV-2164 izmanot saziņā, vēstuļu korespondences nosūtīšanā un saņemšanā, kā arī abonējot preses izdevumus.

Ādažu novada Garkalnes ciema iedzīvotāji neērtās nokļūšanas dēļ vairākkārt izteikuši aicinājumus mainīt šo teritoriju apkalpojošo pasta nodaļu, kas līdz šim atradās Garkalnes novada Garkalnē, uzskatot, ka apmeklēšanai izdevīgāka ir Ādažu pasta nodaļa. Ādažu novada pašvaldība 2019.gada aprīlī veica iedzīvotāju aptauju par tās teritorijā esošā Garkalnes ciema pasta nodaļas un attiecīgi – indeksa – maiņu. Vairākums – 63% – iedzīvotāju nobalsoja par izmaiņām, tāpēc pieņemts lēmums Garkalnes ciema pasta indeksu mainīt no LV-2137 uz LV 2164 un nodaļu – no Garkalnes novada Garkalnes uz Ādažiem.  

Turpmāk Ādažu novada Garkalnes ciema iedzīvotāju apkalpojošā pasta nodaļa būs Ādažu pasta nodaļa Gaujas ielā 11. Nodaļa strādā pirmdienās–ceturtdienās no plkst.8 līdz 19 un piektdienās no plkst.8 līdz 18.

Jau sākot ar 23.septembri, informācija par pasta indeksa un pasta nodaļas maiņu Ādažu novada Garkalnes ciema iedzīvotājiem no 21.oktobra tiks ievietota katra šajā teritorijā dzīvojošā klienta pastkastītē.

“Latvijas pasts” atgādina, ka korektas adreses norādīšana ir savlaicīgas un kvalitatīvas pasta sūtījumu piegādes priekšnoteikums, tāpēc aicina saziņā, vēstuļu korespondences nosūtīšanā un saņemšanā, kā arī abonējot preses izdevumus izmantot pareizas adreses un korekta pasta indeksa pierakstu. 

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.