Menu
 

Policija Siguldas domes iesniegumu par bērnu inficēšanos ar salmonellu pievienojusi jau iepriekš sāktajam kriminālprocesam

  • Autors:  LETA
Foto - arhīvs Foto - arhīvs

Valsts policija (VP) nesen Siguldas novada domes nosūtīto iesniegumu par bērnu inficēšanos ar salmonellu pievienojusi jau iepriekš, 17.septembrī, sāktajam kriminālprocesam, aģentūru LETA informēja VP.

Šis kriminālprocess sākts pēc Krimināllikuma nodaļas par noziegumiem pret personas veselību.

Patlaban policisti veic apjomīgu darbu un iegūst visu nepieciešamo informāciju, lai noskaidrotu notikušā apstākļus un izvērtētu, vai tur nav saskatāmas noziedzīga nodarījuma pazīmes. Tāpat likumsargi izmeklēšanā turpina cieši sadarboties ar Pārtikas un veterināro dienestu, kā arī Slimību profilakses un kontroles centru, norādīja VP.

Jau ziņots, ka 17.septembrī policija sākusi kriminālprocesu par bērnu saslimšanas gadījumiem Siguldas bērnudārzos. Vēlāk kļuva zināms, ka vairākiem bērniem konstatēta salmonella, tāpēc pašvaldība vērsās policijā.

LETA jau ziņoja, ka kopš 11.septembra, kad atbildīgās iestādes sāka monitoringu, dažādas zarnu infekcijas slimības konstatētas 46 Siguldas iedzīvotājiem, tostarp 39 bērniem.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.