Menu
 

Jūrmalniekus aicina izteikt viedokli par azartspēļu klāsta paplašināšanu Kauguros

  • Autors:  LETA
Foto - arhīvs Foto - arhīvs

Jūrmalas dome aicina iedzīvotājus izteikt viedokli par totalizatora un derību likmju pieņemšanas vietas atvēršanu Kauguros, Raiņa ielā 112A, kur jau atrodas spēļu zāle "Zilais dimants", liecina pašvaldības publicētā informācija. 

Kā skaidro pašvaldībā, aprīlī Jūrmalas dome pieņēma lēmumu atteikt atļaujas izsniegšanu SIA "DLV" atvērt totalizatora vai derību likmju pieņemšanas vietu šajā adresē, kā rezultātā uzņēmēji vērsušies tiesā, norādot, ka esošā azartspēļu klāsta papildināšana nav Jūrmalas pilsētas iedzīvotāju interešu aizskārums.

Domes lēmums ir pamatots ar to, ka netālu no minētās adreses atrodas Kauguru kultūras nams un Jūrmalas pilsētas Kauguru vidusskola, tādējādi totalizatora vai derību likmju pieņemšana un azartspēles šo iestāžu tuvumā varētu negatīvi ietekmēt iedzīvotājus, nepilngadīgos un skolēnus, radot vēlmi iesaistīties totalizatora vai derību likmju likšanā.

Tiesvedības procesā nepieciešams noskaidrot iedzīvotāju viedokli, kā rezultātā dome aicina līdz 31.oktobrim aizpildīt aptaujas anketu, norādot, vai iedzīvotāji atbalsta totalizatora un derību likmju pieņemšanas vietas atvēršanu un attiecīgo azartspēļu organizēšanu Raiņa ielā 112A.

Aptaujas anketas var aizpildīt Jūrmalas pilsētas domes apmeklētāju apkalpošanas centros vai arī domē.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.