Menu
 

Aicina pieteikt nominantus balvai "Goda ādažnieks"

  • Autors:  LETA
Foto - Ādažu novada pašvaldība Foto - Ādažu novada pašvaldība

Ādažu novada dome līdz 31.oktobrim aicina pieteikt nominantus balvai "Goda ādažnieks", liecina pašvaldības publicētā informācija. 

Kopumā pašvaldība aicina pieteikt nominantus četrās nominācijās - "Goda raksts", "Gada ādažnieks", "Pateicības raksts" un "Goda ādažnieks".

Ar nomināciju "Pateicības raksts" izsaka atzinību par aktīvu, radošu un nesavtīgu darbu novada un iedzīvotāju labā, kā arī par aktīvu dalību pašvaldības pasākumos un sadarbību ar domi. 

Ar "Goda rakstu" tiek izteikta atzinība par sasniegumiem tautsaimniecības nozarēs, sportā un sabiedriskajā darbā, un nozīmīgu ieguldījumu novada attīstībā, vairojot iedzīvotāju pašapziņu un veidojot pozitīvu novada tēlu. 

Savukārt "Gada ādažnieks" balva izsaka atzinību par nozīmīgu ieguldījumu valsts, pašvaldības, sabiedriskajā vai saimnieciskajā darbā. Apbalvojums var tikt pasniegts tādās nozarēs kā izglītība, sports, kultūra, saimnieciskā darbība un citas. 

Apbalvojums "Goda ādažnieks" ir augstākais apbalvojums, lai iemūžinātu fiziskas personas vārdu Ādažu novada vēsturē. 

Personas sevišķo nopelnu apraksts Ādažu novada labā var izpausties valsts, pašvaldības, sabiedriskajā, kultūras, izglītības, zinātnes vai saimnieciskajā darbā. Par nopelniem uzskatāms gan atsevišķs izcils darbs, gan ilgstoša un panākumiem bagāta darbība. 

Ierosinājumi par apbalvojuma piešķiršanu tiks izskatīti Ādažu novada domes Izglītības, kultūras un sporta lietu komitejā un apstiprināti ar domes lēmumu.

Apbalvojumus piešķir ne tikai pašvaldība, bet arī Ordeņa kapituls.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.