Menu
 

Autobraucēju ievērībai: šonedēļ slēgts autoceļa Saulkrasti-Ragana posms

  • Autors:  Apriņķis.lv
Karte - LAU Karte - LAU

No 4.līdz 8. novembrim saistībā ar VAS “Latvijas autoceļu uzturētājs” (LAU) plānotajiem darbiem uz reģionālā autoceļa Saulkrasti-Sēja-Ragana (P6) satiksmei slēgts šosejas posms no 11,3 km līdz 14,6 km.

Satiksme tiks organizēta pa pašvaldībai piederošu apbraucamo ceļu. LAU lūdz autovadītājus sekot līdzi zīmēm.

Uz atsevišķiem valsts autoceļiem turpinās remontdarbi, tomēr lielākajā daļā ceļu remontdarbu ir sācies tehnoloģiskais pārtraukums. Atbilstoši meteorologu prognozēm, nākamnedēļ ir iespējamas ilgstošas lietavas, to ietekmē grants ceļi var zaudēt nestspēju.

Šīs nedēļas sākumā plānots pieslēgt apgaismojumu visa Jūrmalas šosejas (A10) remontdarbu posmā, bet nedēļas vidū – atvērt satiksmei abas brauktuves. Arī ziemas periodā tur saglabāsies ātruma ierobežojums 70 km/h.

Vidzemes šosejas (A2) posmā no Garkalnes līdz Sēnītes mezglam satiksmei ir atvērtas abas brauktuves – divas joslas katrā virzienā. Satiksme pa Valmieras šoseju (A3) līdz 15. novembrim vēl tiks organizēta, izmantojot Sēnītes mezgla rotācijas apli. Visā objektā ātrums ziemas tehniskā pārtraukuma laikā būs 70 km/h, bet Sēnītes mezglā vietām arī 50 km/h.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.