Menu
 

Jūrmalā pabeigti plānotie ceļu un ietvju remontdarbi, darbos ieguldīti 3,7 miljoni eiro

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - Jūrmalas pilsētas pašvaldība Foto - Jūrmalas pilsētas pašvaldība

Pabeigti visi šā gada pašvaldības budžetā plānotie darbi kopumā vairāk nekā 20 vietās Jūrmalas pilsētā. Pilsētas ielu, ietvju un iekšpagalmu seguma būvdarbi norisinājušies pēc grafika, vēsta pašvaldība. 2019.gadā Jūrmalas pilsētas pašvaldība ielu brauktuvju un gājēju ietvju atjaunošanā, jaunu autostāvvietu izbūvē un grantēto ielu asfaltēšanā ir ieguldījusi 3,7 miljonus eiro.

Būtiski ieguldījumi ir veikti publiski pieejamu teritoriju un daudzdzīvokļu dzīvojamo namu iekškvartālu brauktuvju un ietvju atjaunošanā, grantēto ielu asfaltēšanā, dažādās pilsētas apkaimēs sakārtojot vairāk nekā 20 objektu. Jau šogad ir sākta vairāku ieceru īstenošanai nepieciešamās tehniskās dokumentācijas izstrāde, ielu būvdarbus plānojot 2020. gadā.

Daudz ierosinājumu pašvaldība ir saņēmusi no iedzīvotājiem. Izvērtējot pašvaldības budžeta iespējas un ierosinājumu pamatotību, tie ir ņemti vērā un ir sākta to īstenošana.

Pagājušajā gadā pašvaldība veica apjomīgu visu pilsētas ielu un ceļu auditu – tika mērīta satiksmes intensitāte, izvērtēts ielu un ceļu tehniskais stāvoklis. Pirmās tiek remontētas ielas, kurām ir augstāka nolietojuma pakāpe un kur ir visintensīvākā satiksme. Tāpat tiek ņemti vērā plānotie ūdensvadu un siltumtīklu remontdarbi – pašvaldība sola ielas atjaunot pēc to pabeigšanas.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.