Menu
 

"Arco Real Estate": Oktobrī dzīvokļu cenas palielinājās Salaspilī un Kauguros

  • Autors:  LETA
Foto - arhīvs Foto - arhīvs

Šā gada oktobrī sērijveida dzīvokļu cenas palielinājās Salaspilī un Jūrmalā, Kauguros, bet Jelgavā un Ogrē tās nav mainījušās, teikts nekustamo īpašumu kompānijas "Arco Real Estate" jaunākajā sērijveida dzīvokļu tirgus pārskatā.

Kauguros oktobrī sērijveida dzīvokļu cenas palielinājās par 0,5%. Dzīvokļu viena kvadrātmetra vidējā cena sasniedza 607 eiro par kvadrātmetru. Kopš 2019.gada sākuma dzīvokļu cenas Jūrmalas mikrorajonā kopumā palielinājās par 7%.

Savukārt Salaspilī dzīvokļu cenas oktobrī palielinājās par 1%, sērijveida dzīvokļu vidējai cena pieaugot līdz 689 eiro par kvadrātmetru. Kopš 2019. gada sākuma sērijveida dzīvokļu cenas Salaspilī kopumā palielinājās par 6%.

Sērijveida dzīvokļu cenas Jelgavā oktobrī nemainījās un dzīvokļu vidējā cena oktobrī saglabājās 525 eiro par kvadrātmetru pozīcijā. Kopš 2019.gada sākuma Jelgavā sērijveida dzīvokļu cenas pieauga par 4%.

Arī Ogrē sērijveida dzīvokļu cenas nemainījās. Dzīvokļu vidējā cena bija 644 eiro par kvadrātmetru. Kopumā 2019.gadā dzīvokļu cenas Ogrē palielinājās par 7%.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.